Söndag (Aftonbladet)

”Du har tur i kärlek och är inspirerad”

Den här veckan är särskilt gynnsam för er födda i Tvillingen­s tecken!

-

Det enda du har ont om är ork. När tempot blir riktigt högt riskerar du att tappa sugen, och det är mycket viktigt att du undviker att stressa för mycket.

I övrigt fungerar den här majveckan fantastisk­t bra för dig. Du har tur i kärlek, du är kreativ, inspirerad, målmedvete­n och klartänkt. Om du vill kan du få en vecka fylld av passion, hetta och storslagna kärlekspla­ner. Men du väljer förmodlige­n att gå i en annan riktning. Just nu är du involverad i något projekt, uppdrag eller dylikt som egentligen bara behöver en sak och det är ditt engagemang. Du och ingen annan kan lyfta detta till nästa nivå. Och det är ett ansvar du gärna axlar. Utdelninge­n blir antagligen inte omedelbar för det här är något som tar avsevärt mer än en vecka att fullfölja, men det gör dig inget. Det viktigaste för dig är att du får njuta av att vara kompetent och behövd. Det är bra för din självkänsl­a också, inte så mycket för att du får positiv feedback utan snarare för att du själv kommer åt att mäta dina färdighete­r och din förmåga. Det här är en vecka som får dig att må bra, utvecklas och höja blicken.

 ?? Foto: PETER WIXTRÖM ?? som Titti HÄRLIG VECKA. Tvillingar här veckan Schultz är kreativa och den kommer kompetense­n till användning.
Foto: PETER WIXTRÖM som Titti HÄRLIG VECKA. Tvillingar här veckan Schultz är kreativa och den kommer kompetense­n till användning.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden