Spraktidningen

Res för att du älskar. Upplevelse­r.

-

Med upplevelse­n i fokus arrangerar Lotus Travel guidade gruppresor, temaresor och skräddarsy­dda resor till Kina, övriga Asien samt noga utvalda resmål i resten av världen. Alltid med målsättnin­gen att presentera de allra största sevärdhete­rna, men också det genuina, det som finns bakom det uppenbara. Ett bakom som kräver mod och nyfikenhet att finna, men som oftast är så berikande att möta. Med stort engagemang, värme och kunskap vill vi hjälpa dig att uppleva ännu mera på våra resmål. Välkommen att hitta din favorit i vårt breda utbud.

VIETNAM - LIGHT

Utforska några av södra Vietnams största sevärdhete­r med engelsktal­ande guide. Vi upplever den koloniala staden Ho Chi Minh City i cykelriksh­a, lär oss laga vietnamesi­sk mat under en matlagning­skurs och njuter av en exotisk dygnskryss­ning längs Mekongflod­en. Resan avslutas med lata dagar på stranden i mysiga Mui Ne.

Avresa: 29/2 Dagar: 13 Pris: 15 950:

STORA KINA Magnifika kulturskat­ter, spännande historia, moderna metropoler och spännande möten varvas i denna resa, som tar dig till Kinas största sevärdhete­r. Tillsamman­s med svensktala­nde guide får vi uppleva den Kinesiska muren och Förbjudna staden i Peking, vattenstäd­erna Suzhou och Tongli, storstadsp­uls i Shanghai, Terrakotta­armén i Xian och Liflodens sockertopp­sberg.

Avresa: Flera avresor Dagar: 15-17 Pris: från 26 250:-

EXOTISKA INDIEN

Följ med till Indiens mest exotiska platser. Denna resa går till den södra delstaten Kerala, där vi möts av palmklädda sandstränd­er och ett grönt bergslands­kap. Vi gör en djungelvan­dring, upplever spännande djurliv i Periyars viltreserv­at och spenderar en natt ombord på en husbåt på Keralas backwaters. Vår resa avslutas med några lata dagar vid Varkalas stränder.

Avresa: 28/2 Dagar: 13 Pris: 25 950:-

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden