Strömstads Tidning

Hus för 17 miljoner vid Dynekilen

- JAKOB SIMONSON

Nu är ett ovanligt dyrbart hus till salu vid Dynekilen. Hela 17 miljoner vill säljaren ha för ett hus på 117 kvadratmet­er – men då ingår två egna bryggor, strand, sjöbod och gäststugor. – Det är ju mycket läget man betalar för, säger mäklaren Robert Andersson.

Utgångspri­set är bland de högre man sett för en villa i Strömstads­trakten.

– Det ligger förstås i det övre skiktet vad gäller villor i vårt område, säger mäklaren Robert Andersson.

Huset som ligger alldeles intill vattnet vid Dynekilen är byggt 2010 och själva bostadshus­et, med fyra rum och kök, har bara 117 kvadratmet­er i boarea. Men köparen får även två egna bryggor, båthus, sjöbod med inredd festlokal och två gäststugor.

MÄKLARHUSE­T I STRÖMSTAD som sköter försäljnin­gen av lyxvillan, trycker mycket på läget vid havet i sin annons på Hemnet. ”Vill du ha din båt precis vid huset, bo i ett hus där varje detalj är påkostad och genomtänkt, njuta av att ta morgondopp­et på din egen brygga så har du hittat rätt”, skriver mäklarna. mäklare

–Det är ju mycket läget man betalar för, det ligger ju fantastisk­t till. Och själva huset är jättefint, de har lagt väldigt mycket krut på att fixa till det, säger Robert Andersson.

Mäklarhuse­t höll två visningar i helgen som gick, men huset ligger ännu ute till försäljnin­g för den som har några slantar över.

”Det ligger förstås i det övre skiktet vad gäller villor i vårt område”

ROBERT ANDERSSON

DET GENOMSNITT­LIGA PRISET på en villa i Strömstads kommun låg förra året på 2,9 miljoner kronor, enligt sajten Mäklarstat­istik, vilket placerar kommunen i topp efter Sotenäs bland de bohuslänsk­a kommunerna.

 ?? Bild: THOMAS BENNELIND ?? DYRBAR VILLA. Mäklarhuse­t som säljer fastighete­n har haft två visningar den gångna helgen.
Bild: THOMAS BENNELIND DYRBAR VILLA. Mäklarhuse­t som säljer fastighete­n har haft två visningar den gångna helgen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden