Strömstads Tidning

Sa tränarfråg­an

- ERIK WEIEFORS 0709 94 84 80 erik.weiefors@bohuslanin­gen.se

”Vilka förutsättn­ingar kan Grebbestad ge spelare och ledare?”

MATTI DEMEGÅRD

krävs för att leda ett lag i division 1. Matti Demegård jobbar som sjukgymnas­t och är i Göteborg fyra dagar i veckan.

Jonatan Hårenberg spelar själv och Mattsson jobbar en del kvällstid.

– HELHETEN ÄR viktig. Vilka förutsättn­ingar kan Grebbestad ge spelare och ledare? Det kommer att bli en ökad tidsåtgång och vi måste hitta en bra balans, fortsätter Demegård och räknar med att laget kommer att behöva träna ytterligar­e ett pass i veckan.

– Det finns lösa förfrågnin­gar, men anbud har inte kommit. Jag har alltid inställnin­gen att jag lyssnar på den som visar intresse.

JUST NU ÄR spelartrup­pen i Grebbestad träningsle­diga, men redan på måndag är de åter igång. De ska träna under fem-sex veckor innan det som vanligt blir ledigt över jul och nyår.

Peter Svensson meddelar att den ende som aviserat att han får svårt att fortsätta är Marcus Broberg som flyttat till Göteborg.

– Jag har haft ett första samtal med alla och de flesta vill vara med på den här resan. På måndag hoppas jag att vi får se några nya ansikten på träningen. Det handlar om spelare på vår nivå för vi har inte möjlighete­n att titta på några större namn. Verksamhet­en bygger på att spelarna vill spela hos oss, säger Svensson.

 ?? Bild: ERIK WEIEFORS ?? stad till division 1. Nu pekar mycket på att trion blir kvar i klubben.
Bild: ERIK WEIEFORS stad till division 1. Nu pekar mycket på att trion blir kvar i klubben.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden