Strömstads Tidning

Tagit chansen

- JAKOB SIMONSON 0526-624 10 jakob.simonson@stnb.se JOEL HANSSON

bottenkonk­urrenten Skövde, som liksom Grebbestad bara vunnit en seriematch hittills.

– Det är såna här matcher vi måste vinna. Särskilt hemma, vi bör ha en bra chans, säger assisteran­de tränaren Mikael Mattsson.

Hur ser ni på motståndet?

– Vi har sett på video hur de spelar och det är ett lag som spelar bra fotboll men fått resultaten mot sig. Lite som vi med andra ord. Så det kan bli en jämn match, men nu har ju vi hemmaplan. Det känns skönt att vara tillbaka på Siljevi där vi gjort bra resultat.

Hur är känslan i laget?

– Det är positivt, vi har hittat ett bra spel och fått det att stämma. Vi föll borta mot Mjällby senast, Division 1 Södra Grebbestad­s If–skövde AIK Siljevi, 16:00, lördag 2 juni Grebbestad ligger på plats 15 i tabellen, näst sist, med en vunnen match, en oavgjord och sex förluster. Skövde ligger på plats 13, kvalplats, med en vinst, två oavgjorda och fem förluster. men vi höll upp spelet bra och de är favoriter till att ta hem serien. Nu gäller det att göra bra resultat och förhoppnin­gsvis tar vi tre poäng nu.

I GREBBESTAD­S TRUPP har flera spelare kommit tillbaka från skador. Granit och Mergim Berisha är aktuella för spel igen, liksom Jonas Henriksson och Ahmed Abdultaofi­k. Dessutom är Christoffe­r Söderlund tillbaka efter avstängnin­g.

– Däremot är Ulrik Karnström borta på grund av problem med knät, säger Mikael Mattsson.

 ?? Bild: ERIK WEIEFORS ??
Bild: ERIK WEIEFORS

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden