Strömstads Tidning

Nielsen: ”Jaget blev laget”

- THOBIAS NILSSON 0526-62404 thobias.nilsson@stnb.se

I onsdags spelade Bullarens Goif mot Herrestads IF borta på Undavallen. Det blev en jämn match men Bullaren kunde till slut ta hem vinsten med en 2–1-seger.

Efter en storförlus­t hemma mot Vallens IF den 16 juni vände nu Bullarens Goif mot Herrestads IF och tog hem segern. Det regnade och förutsättn­ingarna var inte de bästa vädermässi­gt. Den första halvleken var jämn mellan de båda lagen, men i andra tog Bullaren över spelet och dominerade. René Nielsen, tränare Bullarens Goif, är nöjd med matchen.

– Vi fick bra utdelning på våra chanser. Vi har inte förlorat mot Herrestad på länge så vi räknade med vinst. Men man kan aldrig vara säker.

NÄR FÖRSTA HALVLEK blåstes av stod det 1–1. Goif tog ledningen genom Doruntina Mustafa. Herrestad reducerade sedan genom Julia Hellgren.

Nielsen ändrade lite i laguppstäl­lningen

”I första halvlek ville varje spelare avgöra matchen själv. I andra kom vi ut som ett lag” RENÉ NIELSEN

inför andra halvlek och efter det fick Goif övertaget. Karin Josefin Egerup kunde avgöra matchen tidigt i andra halvlek med ett 1–2 mål som sedan blev slutresult­atet.

– I första halvlek ville varje spelare avgöra matchen själv. I andra kom vi ut som ett lag. ”Jaget blev laget”.

HERRESTAD HADE INGA farliga målchanser i andra halvlek enligt René Nielsen. Två spelare som utmärkte sig lite extra var målvaken Josefin Johansson och backen Angelica Karlsson.

– Josefin var outstandin­g. Hon räddade oss vid flera tillfällen i första halvlek. Angelica är också väldigt värdefull på backsidan. Hon är en riktig klippa där bak, säger René Nielsen.