Strömstads Tidning

Nöjda trots förlust

- THOBIAS NILSSON 0526-62404 thobias.nilsson@stnb.se

Bullarens Goif tog sig på måndagskvä­llen an tabelltvåa­n Lödöse Nygård IK på Tingevi. – Det var den bästa matchen för säsongen, säger René Nielsen, tränare Bullarens Goif.

Efter vinst mot Herrestads AIF på Undavallen senast så blev det nu en 0–2 förlust för Bullarens Goif. Men René Nielsen är ändå mycket nöjd med spelet.

– Spelmässig­t var det väldigt jämnt. Vi pressade Lödöse och gjorde det svårt för dem. Vi skapade mycket lägen men tyvärr så fick vi inte in bollarna.

TROTS FÖRLUSTEN SÅ tycker Nielsen att de gjorde sin bästa match för i år rent spelmässig­t.

– Lödöse ligger tvåa i tabellen och ändå så äger vi spelet. Både Sandra Nielsen och Angelica Karlsson på topp fick många chanser, men till slut så blir det Lödöse som får in två mål. Laget stod för en kämparinsa­ts men skärpan fanns inte riktigt där.

– Efter matchen så kom de till och med fram och undrade hur vi kunde ligga så långt nere i tabellen.

SANDRA NIELSEN GJORDE även debut i går efter tio månader borta från fotbollen. Efter en del skadebekym­mer tidigt i första halvlek fick hon komma in och spela näst intill hela matchen.

– För min egen del var det kul. Jag trodde det skulle bli bänken för mig. Men det blev lite skador tidigt i första halvlek så jag fick komma in och spela hela 85 minuter. Jag känner att formen inte är på topp och jag saknar den sista tuschen. Men jag tycker ändå vi som lag gör en riktigt bra match, säger Sandra Nielsen.

PÅ MÅNDAG MÖTER Bullarens Goif Stenungsun­ds IF på hemmaplan.

– Med tanke på hur vi spelade senast tycker jag det är en match vi lätt ska vinna, säger René Nielsen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden