Strömstads Tidning

Hektisk helg för polisen

- LINDA SMITH 0526-624 06 linda.smith@stnb.se

Flera fall av misshandel och fylleri samt ett inbrott gjorde att polisen fick en händelsedi­gerhelg i Strömstad.

På fredagskvä­llen vid 20:43 inkom ett larm om två grannar som skulle grilla med kol och tändvätska. Bråk uppstod och den ena av männen kastade vätska på den andra. Oklart om det var tändvätska eller något annat. En anmälan om ofredande görs.

22:52 SAMMA KVÄLL sker ännu en misshandel i sommarvärm­en. Den här gången är det i ett parförhåll­ande. En kvinna larmade polisen om att hon blivit slagen av sin pojkvän i hemmet och att han sedan stuckit därifrån. Ingen greps men polisen har upplysning­ar om personen.

SENT PÅ NATTEN till lördagen kör en bil ner i diket vid Brunhögen utanför Strömstad. Föraren, som är i 65-årsåldern, var kraftigt berusad och försökte lämna platsen till fots. Han togs in av polisen och fördes till stationen för kroppsvisi­tering.

EN BIT UT på förmiddage­n, klockan 11:05 fick polisen ett larm om en stöld i en butik på Nordby shoppingce­nter. En man hade försökt stjäla en klocka, men hade kastat den i från sig när han blev upptäckt. Mannen fördes till polisstati­onen i Uddevalla för förhör.

NÄR EN AV Norgefärjo­rna skulle avgå från hamnen i Strömstad under lördagskvä­llen, vid 21-tiden ,blev två män nekade att följa med för att de var kraftigt berusade.

VID UNGEFÄR SAMMA tid kom ännu ett larm om en kraftigt berusad man. Denna var i 35-årsåldern och gick omkring på torget i Strömstad med bar överkropp. Två personer larmade polisen, då mannen även bestämde sig för att blotta sig för dem. En anmälan om ofredande gjordes.

NATTEN TILL SÖNDAG, vid 02:38 inkom ännu ett larm om en misshandel, vid en nattklubb i Strömstad. När polisen kom till platsen blev man upplyst om att den misstänkte gärningsma­nnen hade kört i väg med bilen. Polisen lyckades inte få tag i honom.

SENT UNDER SÖNDAGSKVÄ­LLEN,

klockan 23:38 blev ännu en man nekad att följa med färjan tillbaka till Norge, då han var så kraftigt berusad att han fördes till sjukhus med ambulans.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden