Strömstads Tidning

Tung hemmaförlu­st i bottenmöte­t på Siljevi

- ERIK WEIEFORS 0709 94 84 80 erik.weiefors@bohuslanin­gen.se

Lyckan varade inte så länge. Med knappt tio minuter kvar tog Husqvarna ledningen på nytt genom Ryan Binns. 1-2 blev också slutresult­atet.

– Det känns tungt, vi tycker väl att vi gör en riktigt bra andra halvlek. Vi kvitterar och hade bud på mer. Vi är väl inte tillräckli­gt bra i de avgörande lägena och jag skyller inte på oflyt, säger Grebbestad­s lagkapten Markus Svensson som annars var nöjd med lagets prestation.

– Vi spelar så som vi är kända för med ett bra passningss­pel. I dag skapar vi mycket lägen också och är definitivt inte uddlösa. De har väl bara något mer anfall utöver målet i den andra halvleken. Hur går ni vidare?

– Som jag känner så är det bara att fortsätta, vi kan inte göra så mycket annat än att tugga på och hoppas att vi klarar det. Gör vi fler sådana här matcher kommer vi att ta fler poäng. Det är tre matcher till innan uppehållet och vi behöver nog helst vinna två av dem.

Grebbestad­s tränare Matti Demegård delar intrycken från matchen.

– Jag tycker att vi är värda minst en och egentligen alla tre poängen. Framförall­t efter den andra halvleken som är helt och hållet vår. De har tre chanser sett över 90 minuter när vi har sex-sju klara målchanser med några frilägen. Det är jättesurt naturligtv­is för det handlar om att förvalta chanserna. Nu blir det istället frustratio­n och besvikelse, säger han.

Husqvarnas­egern gav istället dem ett hopp över strecket i botten och viktiga poäng mot övriga lag där nere.

– Vi hade gått förbi dem om vi vunnit. Därför är det extra surt men inte går inte att gräva ner sig för det utan bara att ladda för en ny match, säger Markus Svensson.

Grebbestad­s nästa match är borta mot Eskilsminn­e.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden