Strömstads Tidning

René Nielsen lättad – Bullaren får tillbaka spelare

Bullarens tränare René Nielsen har emellanåt kämpat för att få ihop lag. När skolavslut­ningarna är över och skadeläget allt bättre har situatione­n förbättrat­s på Kvännevi IP.

- Thomas Bennelind thomas.bennelind@stnb.se 0526-624 07

– Det ser mycket bättre ut när de spelarna som dragits med småskavank­er är tillbaka. När studenter och avslutning­ar är förbi så tycker jag att det ska gå bra för oss. Nu är det fullt fokus på serien för oss, säger René Nielsen.

Det är snart två veckor sedan som laget senast spelade match. Mötet på Kvännevi slutade med hemmaseger när Vänersborg­s FK slogs tillbaka med 2–1.

Inte nog med att Goif tog tre poäng – tränaren kände glädje över att laget producerad­e mål igen.

– Försvaret är vår styrka och har bara släppt in sju mål. Nu gjorde vi två mål senast och så länge vi gör fler än motståndar­na så spelar det ingen roll. Att vi klarade av att vinna mot Vänersborg var väldigt bra för tjejernas självförtr­oende, säger tränaren.

Nu kommer Hisingsbac­ka på besök till Kvännevi. Hisingslag­et

Andra raka segern? Efter vinsten i förra omgången mot Vänersborg­s FK hoppas tränaren René Nielsen på tre nya poäng när Hisingsbac­ka gästar.

ligger femma i tabellen – en placering bättre än Bullaren – som dock har en match mindre spelad och vid seger kan gå förbi.

– Det är så lite som skiljer för att klättra uppåt i tabellen. Nu har vi mött många av topplagen. Ser vi till de lagen som vi ska möta framöver så har vi goda segerchans­er, säger René Nielsen.

Till mötet med Hisingsbac­ka tar man med sig lagets fina försvarssp­el.

– Men sedan när tröttheten kommer in i bilden börjar vi spela tjongbolla­r. Då vänder motståndar­na. Där måste vi vara kyligare och hålla uppe skärpan bättre, säger Goif-tränaren.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden