Strömstads Tidning

Rebecca & Fiona får eget P3-program

-

Rebecca & Fiona blir en del i P3:s nya satsning och ska leda sitt eget program. Duon kommer att bjuda på sina favoritlåt­ar mellan 17.30– 19.00 varje fredag.

”Vi kommer kicka igång din helg med den fetaste nya dansmusike­n. Vi älskar P3 och vi är extremt ärade att få husera i kanalen på primetime. Vi lägger alltid mycket tid på att hitta ny cool musik och nu kommer vi dela med oss av den och göra din fredag lite najsare,” säger Rebecca & Fiona i ett pressmedde­lande.

Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatric­k är dj:s och producente­r, värvningen beskrivs av P3 som ett ytterligar­e led i en satsning där musiken får en mer framskjute­n roll i kanalen. Programmet ”P3 med Rebecca & Fiona” hade premiär den 7 februari. (TT)

 ?? Bild: Anneli Skarp Hjälmén ?? Svanar i Hålkedalsk­ilen. Den fina ögonblicks­bilden fångades av Anneli Skarp Hjälmén, medlem i Facebookgr­uppen I love Strömstad.
Bild: Anneli Skarp Hjälmén Svanar i Hålkedalsk­ilen. Den fina ögonblicks­bilden fångades av Anneli Skarp Hjälmén, medlem i Facebookgr­uppen I love Strömstad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden