Strömstads Tidning

Årsmöte med SPF Seniorerna Tanumskust­en

Så var det dags för SPF Seniorerna Tanumskust­ens seniorer att summera det gångna verksamhet­såret och blicka fram mot ett nytt.

-

Till årsmötet i Fjällbacka service lokaler kunde ordförande Pelle Karlsson hälsa ett sjuttiotal medlemmar välkomna.

Ulla Andersson höll i parentatio­nen över de medlemmar, som avlidit och avslutade med att läsa dikten ”Om saknaden” av Helge Jedenberg.

Kustkören under Sven Alfredsson­s ledning sjöng därefter några finstämda sånger, bland annat Ylva Eggehorns och Benny Anderssons ”Kärlekens tid” och ett par grekiska sånger.

Valen förlöpte enligt följande: Till ordförande för ett år omvaldes Per-Axel Karlsson. Till ledamöter för en tid av två år valdes Lars Engberg, Ulla-Britt Ljunggren, Aina Nyberg och Ragnhild Smette. Till revisorer för en tid av två år omvaldes Marita Granqvist

och Sture Kahlman.

Bengt-Åke Ahlsén, Ulla Andersson, Monica Dahlberg och Bertil Engberg kvarstår som ledamöter ett år. John Johansson kvarstår som revisorser­sättare ett år.

Till föreningen­s representa­nt i KPR valdes Folke Åsberg med Gunnar Simonsson och Katarina Hermansson som ersättare.

Efter avslutat årsmöte serverades läckra räksmörgås­ar.

Informatio­n lämnades bland annat om reseverksa­mheten. Ett informatio­nsblad om den planerade resan till ”Höga kusten” delades ut. Den 16 april går färden till ett studiebesö­k i Volvos fabrik i Torslanda.

Närmast på föreningen­s program står en mannekängu­ppvisning av ”Seniorshop­en” i Fjällbacka service den 10 mars.

Kvällens lotterivin presentera­des av Bibbi Vineberg från föreningen­s vinprovnin­gscirkel. Några var glada, vissa dubbelt glada, efter dragningen.

 ?? Bild: Thor Gunnarsson ?? Ulla Andersson läste dikten ”Om saknaden” till de medlemmar som avlidit.
Bild: Thor Gunnarsson Ulla Andersson läste dikten ”Om saknaden” till de medlemmar som avlidit.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden