Strömstads Tidning

Fjärde raka vinsten för Grebbestad under försäsonge­n

Thomas reinfjord gjorde två mål i Grebbestad­s storseger mot norska kråkeröy. laget har inlett försäsonge­n med fyra raka vinster. klubben har även gjort klart med en ny spelare.

- Thomas bennelind thomas.bennelind@stnb.se 0526-624 07

Bengtsfors, IFK Uddevalla och Oddevold. PÅ lördagen fick även Kråkeröy från Norge känna på hur det är att förlora mot Grebbestad. Hemmalaget vann träningsma­tchen på Sparvallen med 5–1 (2–1).

– Fastän vi tog ledningen med 2–0 var första halvlek inte så bra från vår sida. Resultatet var kanske inte helt rättvist då Krökeröy jag tycker att Kråkeröy var piggare än oss. Vi tappar bollen för enkelt och kommer fel i presspelet, säger Mikael Mattsson.

Grebbestad­s mål i första halvlek gjordes av Thomas Reinfjord. Grebbestad­stränaren tyckte att man kom ut med bättre skärpa i andra halvlek. Efter ett par minuter utökade Lukas Bäckström ledningen till 3–1.

– Vi får bättre tag i spelet. Sedan tycker jag att vi är bättre än dem, säger Mikael Mattsson.

Matchen punkterade­s definitivt när Edison Kelmendi och nyförvärve­t Jesper Mattsson tryckte in varsitt mål.

– Vi behövde få in en till forward. Det är ny nivå för Jesper, men spelare som är vana vid att göra mål brukar göra det nästan överallt, säger GIF-tränaren om Mattsson som senast spelade för Kungshamn i division 4.

Mikael Mattsson, tränare för Grebbestad­s IF, såg bland annat Thomas Reinfjord göra två mål i storsegern i träningsma­tchen mot Kråkeröy. (Arkivbild)

Mikael Mattsson om lagets formkurva på försäsonge­n:

– Det är alltid svårt att säga med träningsma­tcher på vintern. Fast för vår del gällande truppen känns det bra. Vi har många unga och ambitiösa killar som vill mycket. Sedan får vi se hur långt det räcker, säger han.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden