Strömstads Tidning

Bullarens målskytte lossnade mot Eds FF

Fyra mål framåt – men det kunde ha blivit betydligt fler. Med tre veckor kvar till seriepremi­ären lämnade Bullaren positiva formbesked. – I dag har vi många yngre spelare som kliver fram, säger tränaren René Nielsen.

-

På tisdagskvä­llen spelade Bullaren träningsma­tch mot Eds FF. Hemmalaget vann på Sparvallen med 4–2. Den 13 april är det seriepremi­är i division 3 mot IK Rössö Uddevalla U-lag.

Linnea Edvardsson, Emma Cederström, Siofra Linnane och Majken Ström – i den ordningen löd målskyttar­na i Bullarens 4–2-seger på Sparvallen i Tanumshede.

Vinande vind och endast ett fåtal plusgrader gjorde inramninge­n till allt annat än inbjudande. Men spelarna i Bullaren lät sig inte påverkas.

Laget, som inför seriestart­en har valt att lämna platsen i division 2 för spel i division 3, tog tidigt ledningen – och målet var snyggt.

Vi skapar väldigt många chanser i matchen. Det var skönt att vi fick göra fyra mål.

Linnea Edvardsson, en av matchens bästa spelare, fick på en drömträff efter att ha tagit emot en kort hörna vid utkanten av straffområ­det. 18-åringens kanon gick rakt upp i nättaket.

Spelet böljade rejält, men det var oftast Bullaren som vann andra-bollarna på mittplanen och skapade tryck bakom Eds backlinje.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden