Strömstads Tidning

De uppträder i SVT:s coronapepp

-

TV: ”En kväll tillsamman­s” är en specialsän­dning med anledning av coronakris­en. Programmet leds av Mark Levengood från en studio i Stockholm och sänds i kväll lördag, klockan 20.00 i SVT1.

Från Stockholm medverkar Molly Sandén, Peter Jöback, Victor Leksell, Björn Skifs, Miss Li, Tomas Ledin, Seinabo Sey, Miriam Bryant och Timbuktu, enligt ett pressmedde­lande.

I Göteborg spelar Estraden samt Gustaf och Viktor Norén. The Ark och Jill Johnson uppträder i Malmö medan Anna Bergendahl medverkar från Umeå.

Meningen med kvällen är att ”hylla, peppa och stötta i coronans spår” och att bidra till Radiohjälp­ens kampanj för dem som drabbats extra hårt av pandemin. Tittarna ska också få möta dem som kämpar i coronakris­ens frontlinje – inom vård och omsorg eller som jobbar med problemlös­ning och innovation. (TT)

 ?? Bild: Pernilla Ohlsson Prangeröd ?? Pernilla Ohlsson Prangeröd, medlem i Facebookgr­uppen I love Strömstad, fångade dessa blåsippor på bild i Hålkedalen.
Bild: Pernilla Ohlsson Prangeröd Pernilla Ohlsson Prangeröd, medlem i Facebookgr­uppen I love Strömstad, fångade dessa blåsippor på bild i Hålkedalen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden