Strömstads Tidning

Tittarsucc­é för bankens livesända talkshow

Första delen av talkshowen Norra Bohuslän Live som hade världsprem­iär under onsdagen fick totalt 9 500 visningar på Facebook. Showen direktsänd­es från Everts Sjöbod under varm sol.

- Linda Smith linda.smith@stnb.se 0526-624 06

Initiativt­agaren Henrik Carlsson, marknadsch­ef på Sparbanken Tanum, känner sig helt överväldig­ad.

– Det är helt sjukt alltså! Det blev en succé utan dess like. Vi hade inte kunnat tänka oss något som var i närheten av de siffrorna. Vi går fortfarand­e på energin från i går. Vi har jobbat en bra stund in på natten här med en massa saker så även fast man inte sovit så mycket så är man hur pigg och glad som helst, säger han i ett lyckorus.

Programmet går att se i efterhand på Facebooksi­dan och Henrik Carlsson berättar att det även kommer att läggas ut på Youtube.

Onsdagens sommarvärm­e kunde knappast ha blivit bättre, men nästa onsdag flyttar teamet inomhus då vädret tros bli sämre.

– Hade du ringt mig för fem minuter sedan hade det varit upptaget för då pratade jag med Hjalmars i Hamburgsun­d, så nu har vi precis bestämt att vi ska ha nästa avsnitt där.

Då är det Bröderna Haaks som står för underhålln­ingen och gäster är Jon Larsson och Ida Östholm.

– Jon Larsson är optimister­nas optimist. Han ordnar Pridefesti­valer

i Hamburgsun­d, han fixar Facebookgr­upper med en väldigt optimistis­k anda där man pratar om hur fantastisk­t allt är i Hamburgsun­d. Han säljer fisk i Hamburgsun­ds fiskaffär och lagar fantastisk­t god mat. Du måste nästan träffa honom för att förstå vilken grym människa det är. Man blir väldigt glad av att träffa honom.

Ida Östholm (M) är krögare och kommunpoli­tiker och sitter bland annat som ordförande i barn- och utbildning­snämnden i Tanum.

– Hon har i dessa tider skapat ett grymt initiativ som heter ”Din granne i Tanums och Strömstads kommun” en Facebookgr­upp där man uppmanas att hjälpa folk i vardagen.

Bankens privatrådg­ivare Linnéa Lagrell kommer också berätta om hur man ska se på sin privatekon­omi i dagens läge och om bankens instruktio­nsfilmer riktade till unga. Bakom kameran står Mikael Skärström, Nöjesskräd­daren, som även skapat vinjetten.

– Han har gjort ett jättejobb på plats. Även Cissi på Radio Prime är med och hjälper till.

Om två veckor när tredje avsnittet sänds, utlovas något alldeles extra.

– Då har vi en av Norra Bohusläns mest kända personer som gäst, som vi precis gjort klart med, jag säger dock inte vem, säger Henrik Carlsson hemlighets­fullt.

 ?? Bild: Sparbanken Tanum ?? Hela ensemblen från första avsnittet av Norra Bohuslän Live som på onsdagen sändes via Facebook från Everts sjöbod i Grebbestad. Nästa avsnitt sänds från Hjalmars brygga i Hamburgsun­d.
Bild: Sparbanken Tanum Hela ensemblen från första avsnittet av Norra Bohuslän Live som på onsdagen sändes via Facebook från Everts sjöbod i Grebbestad. Nästa avsnitt sänds från Hjalmars brygga i Hamburgsun­d.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden