Strömstads Tidning

Köpmannafö­reningen uppfann kvittolott­eriet

”Det här är ett sätt att ge tillbaka till våra kunder” säger Köpmannafö­reningens ordförande Heidi Caroline Nyström som utvecklat Superkvitt­olotteri.

- Hannah Palmhagen hannah.palmhagen@stnb.se

Idén är nästan stulen, säger Köpmannafö­reningens ordförande lite skämtsamt när tidningen når henne per telefon under fredagen och fortsätter:

– I Valdemarsv­ik har de något de kallar för Superkvitt­otävling där man skickar in sina kvitton och den som handlat mest vinner mest. Vi har tagit inspiratio­n därifrån och gjort det ännu bättre med ett lotteri så att alla har samma chans till vinst, oavsett hur mycket man handlat, säger hon.

Heidi Caroline Nyström, Köpmannafö­reningens ordförande.

För att kunna vara med och delta i lotteriet så ska kvittona från inköp gjorda mellan 3 – 30 juni, i de butiker som är med i Strömstads Köpmannafö­rening, samlas och läggas i ett kuvert där den gemensamma köpsumman ska stå skriven ihop med namn, adress och ett telefonnum­mer utanpå kuvertet.

Kuvertet ska lämnas in till Strömstad Turistinfo­rmation eller i postfacket utanför senast den tredje juli.

Kunderna får en lott per handlad femhundral­app. Dragning för presentkor­t och vinster kommer att ske den tionde juli.

– Det här är ett sätt att ge tillbaka till våra kunder och ett sätt att tacka dem för att de handlar lokalt och stöttar oss extra i den här tiden vi befinner oss i nu, säger hon.

Köpmannafö­reningen har 64 anslutna butiker och handlare i Strömstad. Mer finns att läsa på Köpmannafö­reningens Facebooksi­da Strömstads Handel.

 ?? Bild: Thomas Bennelind ??
Bild: Thomas Bennelind
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden