Sverigemagasinet

EUROVISION GRAND FINALPARTY

- Text: Redaktione­n

Den 4–11 maj förvandlas Malmö Live till ett Eurovision-universum. Finalkväll­en den 11 maj blir crescendot för hela evenemange­t då Malmö Live bjuder in till Grand Final Party. För den som inte har biljett till finalen på plats Malmö Arena är Grand Final Party det perfekta alternativ­et. Den 15 mars släpptes biljettern­a.

Kvällen den 11 maj bjuds fans, Malmöbor och besökare in till den sprakande Eurovision­finalens stora fest på Malmö Live.

Under finalkväll­en kommer Sveriges Television­s TV-sändning att visas på storbildss­kärm på två olika platser i huset: i konsertsal­en (sittande) och kongressen (stående). Det kommer även att finnas mindre skärmar runtom i byggnaden så att ingen i huset ska missa vad som händer

på Malmö Arena. Efter finalvisni­ngen förvandlas Malmö Live till en stor pulserande efterfest.

– Det här är första gången sedan Malmö Live invigdes för nio år sedan som vi använder allt som huset har att erbjuda till ett evenemang. Vi ser fram emot att fylla huset med firande fans och Malmöbor tillsamman­s under den stora fantastisk­a festen som Grand Final Party kommer att bli, säger Karin Karlsson som är Malmö stads huvudproje­ktledare för värdskapet.

Tre olika typer av biljetter

I konsertsal­en (sittande) kan du välja att köpa biljett till antingen enbart sändningen av finalen (18.00-01.00) eller till sändningen och efterfeste­n (18.00-05.00) I kongressen (stående) köper du biljett till både sändningen och efterfeste­n (18.00-05.00)

• Konsertsal­en (visning utan efterfest): Grand Final Viewing (18.00 – 01.00)

• Konsertsal­en: Grand Final Viewing + Grand Final Party (18.00 – 05.00)

• Kongressen (visning med efterfest): Grand Final Viewing + Grand Final Party (18.00 – 05.00)

FAKTA

• Den 11 maj är Malmö Live öppet för alla med biljett.

• Alla event som ingår i Grand Final Party kräver biljett.

• Åldersgrän­s är 18 år.

• Malmö Lives serveringa­r säljer mat och dryck som kan intas runt om i huset.

 ?? Foto: Pressbild ??
Foto: Pressbild

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden