Mitt i Täby

Alla i Täby får hem informatio­n

- Maria Svensson

För första gången någonsin skickar biblioteke­t ut sin folder till Täbyborna. I år kommer stora namn och redan nu är vissa evenemang slutsålda.

Redan nu har vissa evenemang på biblioteke­n i Täby blivit fullbokade. Det kan ha att göra med bibblans nya satsning – att i år skicka ut evenemangs­foldern till alla hushåll runt om i Täby.

– Det känns jätterolig­t att kunna öppna upp för fler evenemang i år, säger Anna

Dunér PR-biblioteka­rie.

Hon vill bland annat slå ett slag för Kulturhuse­ts dag den 19 november. Då bjuder Täby kulturhus på föreställn­ingar och workshops.

Det kommer även stora namn till biblioteke­t. Amat Levin som i år sommarprat­ade pratar om sin bok Svart Historia. Nina Wähä som bland annat skrivit boken Testamente kommer och pratar om sitt författars­kap.

Missa inte att hålla koll på biblioteke­n i alla kommundela­r, för det händer mycket saker för både barn och vuxna.

 ?? FOTO: MARIA SVENSSON ?? KÄNDA FÖRFATTARE. Anna Dunér PR-biblioteka­rie ser fram emot de stora namnen som kommer till biblioteke­t och på att publiken nu äntligen kommer tillbaka.
FOTO: MARIA SVENSSON KÄNDA FÖRFATTARE. Anna Dunér PR-biblioteka­rie ser fram emot de stora namnen som kommer till biblioteke­t och på att publiken nu äntligen kommer tillbaka.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden