Mitt i Täby

Kom och testa oss!

-

Vi är två systrar, Lotta & Vickan, som driver den väletabler­ade butiken MARGA STÅHL på DJURSHOLMS TORG! Kanske har du läst om oss i Svensk Damtidning, M-Magasin eller shoppingro­nden i SvD! Å kanske är ]n ^g Zo ZeeZ dng]^k lhf lZdgZk ]^g ÛgZ [nmbd^g I^I^ l' =¬ ªk ]^m ]Z`l att testa oss – vi har både liknande sortiment och märken!

Är du trött på gallerior & gillade du NK som det var förr – då kommer du att ÄLSKA VÅR BUTIK! Vi har kunder från hela Stockholms­området som kommer till oss för vårt klassiska & stilsäkra sortiment samt den genuina glada servicen!

Vi vågar påstå att vi är väldigt kunniga på BYXOR! Det är vår passion! Basen i garderoben, och som ofta är svårt att hitta för många kvinnor! Våra byxmärken är BRAX, CAMBIO, GARDEUR, LAU RIE, TONI &

JOSEPH RIBKOFF!

I år har vi satsat stort på YTTERPLAGG! Flera varianter av ullkappor från italienska CINZIA ROCCA! Snygga höstjackor från LUTHA & RALPH LAUREN  [ªlmZ ]ng^m _k¬g ÛgldZ JOUTSEN!

Vi har massor av cashmere från NOTSHY och REPEAT CASHMERE, ett stort utbud av STENSTRÖMS, både skjortor och koftor! DANTE6, RABE, CALISS, AHLVAR GALLERY & MICHA är andra populära märken!

Ett varierat sortiment festkläder hittar du från både JOSEPH RIBKOFF & FRANK LYMAN!

Ob aZk ªo^g ^g Ûg WEBBSHOP du kan inspireras & handla på!

Varmt VÄLKOMMEN till oss på Djursholms Torg och www.marga.se Lotta & Vickan

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? KÄLLA: SOCIALSTYR­ELSEN
KÄLLA: SOCIALSTYR­ELSEN

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden