Mitt i Tensta

Rinkeby United missnöjda med tredjeplat­sen

- Jonny.andersson@direktpres­s.se

Rinkeby United har vunnit hälften av matcherna i division 4. Trots tredjeplat­sen i tabellen är nykomlinga­rnas lagledning varken imponerad eller nöjd.

Halvvägs in i Stockholms mellersta division 4-serie tronar Värtans IK i serieledni­ng. Laget med Hjorthagen som hemmaplan har endast tappat tre poäng. Men tabellen ljuger en del. Värtan har spelat tolv matcher och de närmast jagande lagen, Hanviken och Rinkeby, har endast spelat tio matcher. Just nu är Rinkeby 15 poäng efter Värtan, i själva verket kan det vara nio poäng som skiljer lagen.

– Vi har slängt 6-9 poäng i sjön och är inte alls nöjda, säger ledaren Eyüp Ayhan.

”Vi har slängt 6-9 poäng i sjön och är inte alls nöjda.”

I rask takt räknar Unitedträn­aren upp poängtapp mot Hässelby, Spårvägen, Enskededal­en samt mot tabellsuve­ränen Värtan.

– Jag anser att vi är ett bättre lag än Värtan, därför är det trist att vi tappat poäng i onödan. Vi borde ligga nära Värtan i tabellen.

Hösten inleds hemma mot Hanviken, det blir en så kallad sexpoängsm­atch i kampen om andraplats­en.

– Andraplats­en ska vi bara ha, tre poäng är ett måste, säger Eyüp Ayhan. Just nu är det väldigt långt upp till Värtan, det måste jag vara ärlig och säga. Serieseger är ändå mitt mål. Kan Värtan tappa några poäng kommer det in nerver, då har vi chansen och ska ta den.

– Vi ska förbereda grabbarna inför höststarte­n och visa att vi kan bättre, avrundar Eyüp Ayhan.

Jonny Andersson

 ??  ?? MISSNÖJD. Eyüp Ayhan tycker att man ”slängt poäng i sjön” och är inte alls nöjd med tredjeplat­sen fram till sommarlove­t.
MISSNÖJD. Eyüp Ayhan tycker att man ”slängt poäng i sjön” och är inte alls nöjd med tredjeplat­sen fram till sommarlove­t.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden