Ttela

Lyckad debut för Fejzic

- JOHANNA JOSEPHSSON 0520-42 27 46 johanna.josephsson@ttela.se

Start i samtliga matcher och tre mål. Det blev facit för Vänersborg­s FK:S anfallare Sajra Fejzic i debuten i det Bosniska ungdomslan­dslaget. – Jag har aldrig varit med om något liknande, säger hon.

För drygt två veckor sedan landade 15-åriga Sajra Fejzic i Sarajevo för att tillsamman­s med resten av det bosniska landslaget bege sig till Montenegro för en fyrnations­turnering.

– Det var roligt och spännande. Jag har aldrig varit med om något liknande, det var något helt nytt, säger hon, väl hemma i Vänersborg igen.

Match mot Montenegro, Kroatien och Albanien stod på schemat och för Sajra blev det start i samtliga matcher.

– Jag tycker det gick bra, jag visade vad jag kunde. Det blev tre mål, två mot Kroatien i första matchen och ett mot Albanien i sista.

LAGET VANN MOT Kroatien och Montenegro men förlorade mot Albanien och slutade på en andraplats i turneringe­n.

– Det bästa var att få se hur det är och så, och att få represente­ra ett land framför allt.

Om det blir fler landslagsu­ppdrag vet Sajra Fejzic inte.

– Det är lite oklart just nu, vi får se om de kallar mig framöver, säger hon.

I stället är det fokus på VFK:S sista seriematch innan sommaruppe­hållet. På onsdag möter de Bullarens GOIF på bortaplan. En viktig match för VFK som förlorat tre matcher i rad och därmed tappat viktiga poäng på toppen.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? REPRESENTE­RAR. Till vardags spelar Sajra Fejzic i VFK, men nyligen var hon iväg på landslagsu­ppdrag för Bosnien.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE REPRESENTE­RAR. Till vardags spelar Sajra Fejzic i VFK, men nyligen var hon iväg på landslagsu­ppdrag för Bosnien.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden