Ttela

Skyttekung­ar med nyckelroll

”Supersexan”

- MARTIN AHLIN

I dag kan ”supersexan” i praktiken avgöras när Sjuntorp och Wargön möts i seriefinal. Det är även en inbördes kamp mellan två skyttekung­ar: Victor Lundin och Johan Hermansson.

Ibland ställs saker på sin spets i fotbollens värld, och med bara tre omgångar i division 6 Trollhätta­n kvar – två för Sjuntorps del – är det helt omöjligt att spå vilket lags spelare som får stå där med guldhattar och uppkorkade champagnef­laskor när säsongen är över.

Helt klart kommer det inte att bli i helgen heller, oavsett vem som vinner, men i teorin är det ändå en vinna-ellerförsv­inna-match.

– Ja, jag har gått och runt och tänkt på det här hela Tabellen Skytteliga­n Formen Sjuntorp:

Wargön: veckan, erkänner Johan Hermansson, målbäst i Wargön med sina 14 fullträffa­r i år.

– Det är kul att göra mål, men det viktigaste är att laget vinner. Man kan ju bidra på så många sätt, säger 21-årige Hermansson som tidigare represente­rat Brålanda och Vänersborg­s FK. Ni vann med 7-3 i våras. Blir

– Känslan är att vi kommer vinna, vi har sån kvalité att vi borde kunna ta dem. Jag har inte jättestor koll på Sjuntorp, men deras anfallare ska vi ha respekt för.

OCH FLEST (15 totalt), det har 25-årige Victor Lundin gjort. Anfallaren kom från Göta inför säsongen.

– Jag hade två tuffa år i Göta med många skador så tanken var att komma ner hit, få igång kroppen och glädjen igen och spela med min brorsa, Casper. Nu är det kul att spela fotboll, så det har funkat bra, säger han.

I Sjuntorps fall är seger ett krav för att ha ödet i egna händer, och enligt Victor Lundin är man bättre än senast lagen möttes tack vare nyförvärv som Lavdim Azemi (IFK Trollhätta­n) och Tobias Berntsson (Ljungskile).

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden