Ttela

Gina vill stötta i fredagsfin­alerna

- Linus Brännström

Gina Dirawi är ny programled­are för ”Idol”. Tillsamman­s med Pär Lernström ska hon lotsa tittarna under höstens fredagsfin­aler. För åtta år sedan sökte hon själv till ”Idol” och gick hela vägen till slutauditi­on. Sedan dess har Gina Dirawi blivit en av landets största tv-stjärnor. Nu är hon tillbaka i ”Idol” – denna gång som programled­are.

Hon har blivit erbjuden att leda talangsåpa­n tidigare men först nu passade det med hennes schema.

– Jag fick en förfrågan, tänkte igenom det och tackade ja. Jag kände att det här kan bli intressant. Det finns något där, jag sökte själv när jag var ung så jag har ju en koppling till programmet, säger Gina Dirawi.

– Jag vet också att hela deras process är väldigt svår och jag tror att jag kan bidra väldigt mycket där. Det var mycket därför jag tackade ja, säger hon.

 ?? Foto: Linus Hallsenius/tv4 ?? Gina Dirawi sökte själv till ”Idol” för åtta år sedan och gick vidare till slutauditi­on.
Foto: Linus Hallsenius/tv4 Gina Dirawi sökte själv till ”Idol” för åtta år sedan och gick vidare till slutauditi­on.
 ??  ?? Podprogram­ledaren och författare­n Sigge Eklund gör skådespela­rdebut. Han spelar rollen som nyhetsrepo­rter då den andra säsongen av den hyllade kriminalse­rien ”Modus” återvänder på C More den 2 november.
Podprogram­ledaren och författare­n Sigge Eklund gör skådespela­rdebut. Han spelar rollen som nyhetsrepo­rter då den andra säsongen av den hyllade kriminalse­rien ”Modus” återvänder på C More den 2 november.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden