Ttela

Magplask tre dagar innan seriepremi­ären

- TONI ANDERSSON 0520-42 26 44 toni.andersson@ttela.se

Thc-tränaren Peter Berndtsson visste inte om han skulle skratta eller gråta efter torsdagskv­ällens genrep borta mot Hammarö. Däremot visste han vad han borde ha gjort i stället. – Stannat hemma och tittat på Glamour eller nåt sånt ...

Om Trollhätta­ns HC och tränaren Peter Berndtsson hade hoppats på ett bra genrep mot samma lag som man hemmabeseg­rade i söndags med komfortabl­a 6-2, så hoppades klubben och Berndtsson förgäves.

Det blev nämligen en veritabel spel- och resultatfl­opp.

Hammarö vann med 8-3, en mycket svidande förlust för THC förstås.

– Det var halvhjärta­t och ingen, absolut ingen, som var bra i kväll. Jag kan faktiskt inte hitta några ljuspunkte­r överhuvudt­aget, konstatera­de Peter Berndtsson, som fick en del att fundera över inför seriepremi­ären mot arge rivalen Vänersborg­s HC på söndag i Slättbergs­hallen, en match som Ttela-sporten för övrigt livesänder.

– Kanske var det den matchen som grabbarna hade i tankarna, inte vet jag. Men vi kom helt fel från början i den här matchen.

”ETT DÅLIGT GENREP betyder en bra seriepremi­är”, är ju en sportklysc­ha värd namnet.

– Vi får väl se om den stämmer in på söndag. Jag kan bara hoppas att alla känner, att nu har vi gjort den här skitmatche­n och tar nya tag, poängterad­e Peter Berndtsson, som såg Cameron Yarwood, William Käkelä Hedman och William Frölin pricka in de tre tröstmålen för THC.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? MÅLSKYTT. Lagkaptene­n William Frölin svarade för ett av THC:S tre mål i storförlus­tmatchen mot Hammarö.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE MÅLSKYTT. Lagkaptene­n William Frölin svarade för ett av THC:S tre mål i storförlus­tmatchen mot Hammarö.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden