Ttela

Försvar av försvarsan­ställda

Försvar. Sverige har bjudit hit soldater från Nato-länder. Nato som styrs av USA, det mest aggressiva landet i världen.

- LARS DRUGGE

Replik

Svar till Sven-åke Carlsson (TTELA 3 oktober)

Sven-åke Carlsson ägnar sig åt försvar. Försvar av försvarsan­ställdas försök att sabotera för de som har en annan åsikt än dom själva beträffand­e vad som är det bästa sättet att främja Sveriges säkerhet.

Sverige har bjudit hit soldater från Nato-länder. Nato som styrs av USA, det mest aggressiva landet i världen med en historik utan motstycke av invasioner, bombningar (med utarmat uran, fosforbomb­er, atombomber, drönare mot civila), dödande, störtande av demokratie­r och med en totalt bindgalen president.

OCH NATO SOM övar och placerar ut trupper intill Rysslands gräns men det är tydligen inget som ryssarna ska behöva oroa sig för.

Och Carlsson förväntar sig tydligen att ingen ska protestera mot det. För då kan de i försvaret bli ledsna och kan inte ägna sig åt att ”försöka bli bra på att försvara vårt demokratis­ka land, för fred och frihet.”

DOM KANSKE SKULLE ägna sig åt det då. Om vi har folk i försvaret som ägnar sig åt sabotage och krypskytte mot egna medborgare så undrar jag vilket förtroende man ska ha för dom.

Och hitresta ryska demonstran­ter. Ja, vad ska man säga… Fake news är väl en mild beskrivnin­g.

 ?? Bild: JONAS EKSTRÖMER/TT ?? FÖRSVAR. Vilket förtroende ska man ha för försvaret?, undrar insändarsk­ribenten.
Bild: JONAS EKSTRÖMER/TT FÖRSVAR. Vilket förtroende ska man ha för försvaret?, undrar insändarsk­ribenten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden