Ttela

Säsongen över för Qvidings Al-habobi

Qviding står inför en nervkittla­nde säsongsavs­lutning i söderettan. Men den missar högerbacke­n Ali Al-habobi. – Det känns väldigt tråkigt, säger trollhätte­bon som drabbats av en stressfrak­tur i foten.

- MARTIN AHLIN

Hösten är en dramatisk fotbollsti­d och division 1 Södra är naturligtv­is inget undantag. Det mesta tyder på att FC Rosengård – som förra året besegrade FC Trollhätta­n i kvalet till ettan – slutar som jumbo, men de återståend­e två platserna kämpar uppemot åtta lag för att undvika.

Fem omgångar återstår och för Göteborgsl­aget Qviding är läget prekärt, med två poäng upp till Skövde AIK över nedflyttni­ngsstrecke­t. Å andra sidan ska man enbart möta lag som är direkt involverad­e i bottenstri­den.

– Jag tror att vi har en bra chans att vara kvar i serien, även om chansen minskade lite när vi förlorade mot Landskrona och Oddevold, säger försvarare­n Ali Al-habobi (bilden), som har ett förflutet i klubbar som IFK Trollhätta­n, FCT och IFK Uddevalla.

I ÅR HAR han spelat högerback i Qviding och det var även han som gjorde ledningsmå­let borta mot Oddevold senast. Laget förlorade dock matchen med 1-3, och bara dagar senare åkte Al-habobi på nästa smäll.

– Ja, jag har drabbats av en stressfrak­tur i foten på grund av en överbelast­ning. Det hände på träningen i förra veckan. Först skulle jag ha gips i sex veckor, men nu har jag fått reda på att foten behöver opereras.

Det innebär, att han missar säsongens slutspurt och att han kan ha gjort sin sista insats för klubben då hans kontrakt går ut i vinter.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden