Ttela

KVÄLLENS MATCHER

-

IBK kommer lite stukat efter två raka förluster, å andra sidan har de kommit i bortahall och mot lag på den övre halvan av tabellen. Nu gästar Tygriket Idrottshus­et i Vänersborg, ett lag som ligger efter Vänersborg i tabellen.

Ishockey, div 1 Södra

Dalen-grästorp

Div 2 Södra A Thc-töreboda

Efter fem raka förluster måste THC ta sig samman och visa vad man kan i kvällens hemmamöte med nästjumbon Töreboda, två poäng efter i tabellen. Inte sedan den 22 oktober har THC vunnit och nu är det väl dags. Insatsen senast i derbyt mot VHC (förlust 1-2) var dock ett stort steg framåt.

Sörhaga Alingsås-vhc

VHC kommer stärkt av tre raka segrar och toppar tabellen före Borås som dock har två matcher mindre spelade. Sörhaga Alingsås kan en del i sina bästa stunder, men ska ändå inte ställa till några större problem för VHC, som bland annat kommer med bröderna Mårtensson, Sebastian och Niclas, båda från just Alingsås.

Tennis, div 1 Södra Vänersborg­s Tk-ullevi TK

VTK tog en historisk seger i division 1-premiären mot Växjö TS för knappt två veckor sedan, och nu är det dags för en ny fight i hemmahalle­n. Gäster nu är Ullevi TK och det handlar om tuffast tänkbara motstånd. Efter kvällens match återstår fyra, samtliga i bortahall.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden