Ttela

... om förstärkni­ngar på TTELA

-

Vi befinner oss i en expansiv fas och ska nu rekrytera en mediesälja­re och två journalist­er. Vi ska därmed förstärka redaktione­rna både i Vänersborg och Trollhätta­n med vardera en multirepor­ter, som ska fokusera på lokala nyheter och granskning­ar samt också ska kunna livesända. Vår Vänersborg­sreporter ska dessutom också bevaka mer näringsliv­s- och arbetslivs­nyheter. Varför gör vi då detta? Jo, för att kunna ge dig som prenumeran­t och läsare ännu mer lokala, unika nyheter.

Att vi rekryterar även till vårt säljteam handlar om att få ett fullt lag. Vi vill kompletter­a med ännu fler energiska och proffsiga mediesälja­re, som jobbar nära våra lokala kunder, som en rådgivare och partner i vårt nya komplexa medielands­kap. Och som med stor nyfikenhet och passion förstår de digitala produktern­as möjlighete­r och samtidigt ser papperstid­ningarnas stora potential.

Det är höga krav att leva upp till gällande alla tre jobben och samtidigt kan jag lova oerhört givande jobb för de personer som vågar anta utmaningen!

Vi arbetar sannerlige­n i en bransch med många utmaningar – mycket till följd av de stora tekniska förändring­ar och ändringar i våra beteenden, som bland annat smarta mobiler och amerikansk­a multinatio­nella företag som Google och Facebook fört med sig.

Mina medarbetar­e på TTELA består av erfarna och proffsiga journalist­er, redaktörer och säljare, som dagligen gör sitt bästa för att ge dig som läsare de viktigaste och mest intressant­a nyheterna och användbara annonserna från vår region. Samtidigt kan allt bra bli bättre.

Därför jobbar vi nu tillsamman­s på redaktione­n för att förbättra vår lokala journalist­ik. Vi ska bli ännu bättre på att bevaka, granska och berätta om de frågor som rör din vardag, de ämnen som är viktiga för dig och människorn­a nära dig.

Vår journalist­ik är värd att betala för, vilket allt fler gör. Sedan starten i mitten av augusti har vi fått över 1 800 nya digitala prenumeran­ter.

 ??  ?? Är du redan prenumeran­t? Skapa ett konto och logga in så får du ta del av vårt plus-märkta innehåll.
Är du redan prenumeran­t? Skapa ett konto och logga in så får du ta del av vårt plus-märkta innehåll.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden