Ttela

Vargön på jakt efter revansch

- JOHANNA JOSEPHSSON

Efter två tunga derbyförlu­ster mot Blåsut får Vargöns BK i dag en ny chans till revansch. – Det blir tredje gången gillt, säger Gunnar Eliasson, lagledare.

Dagens derby mellan Blåsut/vänersborg­s BK och Blåsut BK blir det tredje i Arena Vänersborg på drygt två veckor. Första matchen vann Blåsut med 9-1.

Annandagsd­erbyt blev inte mycket roligare för de med hjärtat hos Vargön, återigen en storförlus­t med noll gjorda mål och åtta insläppta. Riktigt tunga förluster för Vargön som aldrig riktigt varit nära att hota Blåsut.

– Den första matchen är inte mycket att säga om. Men i senaste matchen spelade vi mycket bättre och gör en rätt bra andra halvlek, men vi får inte in bollen. I stället gör de 5-0, säger Gunnar Eliasson, lagledare för Vargöns BK.

Men än har Vargön inte gett upp. I dagens derby, som är det tredje av fyra, går laget för revansch med förhoppnin­g om att kunna en betydligt jämnare match.

– Det går fort i bandy, och får vi bara en bättre start och sätter våra lägen så har vi en chans. Vi måste ge dem lite motstånd. Man kan förlora matcher, men det viktigaste är att man ger allt, då är det acceptabel­t, säger Gunnar Eliasson och fortsätter:

– Det är en inställnin­gsfråga. Alla måste vara på tå och göra det de ska. Faller någon ur ramen så drabbad det hela laget, säger Eliasson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden