Ttela

En skadad efter stort knivbråk

- LARS CARLSSON 0520-42 26 80 lars.carlsson@ttela.se

NYHETER: Ett stort bråk med flera inblandade utbröt på Torpa i Vänersborg sent på lördagskvä­llen. En ung man knivskars och polisen rubricerar det som mordförsök.

Ett större bråk på Torpa natten till söndag slutade med att en ung man blev knivskuren och fick åka till sjukhus. På söndagen utförde polisen en teknisk undersökni­ng och flera av de som var på plats hördes, men hade inte gripit någon misstänkt för gärningen.

Det var vid 23-tiden på lördagskvä­llen som polisen larmades till en lokal på Torpa-området i Vänersborg. Det ska ha brutit ut ett större bråk inne i lokalen med upp till ett tjugotal inblandade i samband med en privat sammankoms­t

– DET HAR varit någon form av tillställn­ing på den här adressen, så har det blivit bråk av oklar anledning. En person har knivskurit­s och förts till sjukhus, men ej med livshotand­e skador, säger Sanna Lagerqvist, vakthavand­e befäl vid polisen region Väst.

Ännu på söndagen var ingen gripen för knivskärni­ngen. Om något vapen som användes i samband med dådet har hittats är oklart liksom vad som var orsaken till bråket.

– VI HAR gjort en teknisk undersökni­ng och ska höra folk som var på platsen ytterligar­e. Vi jobbar för fullt med ärendet, säger Jenny Widén, presstales­person för Polisen region väst. Det finns uppgifter som säger att det förkommit flera knivar eller tillhyggen?

– Det har jag inga uppgifter om.

– Det är en person som förts till sjukhus för sina skärskador från själva bråket, det är det jag vet, säger Jenny Widén.

POLISEN SKA REDAN ha fått en hel del bra vittnesupp­gifter från platsen under natten och menar att utrednings­läget är bra. Händelsen rubriceras som mordförsök.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden