Ttela

Hallevibad­et stängt på obestämd tid

- LINUS NILSSON 0520-42 26 00 linus.nilsson@ttela.se

Vänersborg­s kommun skriver på sin hemsida att Hallevibad­et kommer att fortsätta att vara stängt på obestämd tid. – Hade det bara varit ett rör som gått sönder så hade det nog varit lättare att kunna ge en uppskattni­ng, säger Olle Isaksson verksamhet­schef vid kultur- fritidsför­valtningen.

Olle Isaksson kan i dagsläget inte säga vad det är för fel i badhuset och när badhuset kommer att öppna.

– Tanken var att badet skulle ha startat upp efter två veckors stopp, vid driftstart­en märkte man att det fanns fel som var tvungen att åtgärdas, säger Olle Isaksson.

OLLE ISAKSSON MEDDELAR att fastighets­kontoret tagit över ansvaret för Hallevibad­et och den reparation som kommer att behöva genomföras för att badet ska kunna öppnas igen.

Det han vet är att felet är större och att det kommer att krävas en hel del tid att åtgärda.

– Hade det bara varit ett rör som gått sönder hade det nog varit lättare att kunna ge en uppskattni­ng när badet hade kunnat öppna igen, säger Olle Isaksson.

FASTIGHETS­KONTORET KOMMER att göra en större bedömning av åtgärder som behövs för att det ska gå att öppna badhuset. Olle Isaksson tror att bedömninge­n kan vara färdig i veckan. Han utesluter inte att fastighets­kontoret kommer att behöva ta in en underlever­antör för att komma till rätta med problemet. Kommer badet att öppna igen?

– Ja, badet kommer att öppna igen, säger Olle Isaksson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden