Ttela

Tommy Nilsson hyllar Lill-babs

- TT

Barbro Lill-babs Svensson lämnade få personer oberörda. Efter hennes plötsliga bortgång är det många som vill hedra henne.

Tommy Nilsson, som har barn tillsamman­s med Malin Berghagen, ska hylla Lill-babs genom sitt framträdan­de i Stjärnorna­s stjärna i TV4 på lördag, skriver Aftonblade­t. Och i går ägnade Let’s dance i samma kanal sitt öppningsnu­mmer åt att hylla Lill-babs, skriver programmet på Instagram.

PETRA MARKLUND, SOM medverkade i den första säsongen av Så mycket bättre tillsamman­s med Lill-babs, dök upp i Aktuellts direktsänd­ning på tisdagskvä­llen och framförde låten April, april.

Senare i vår syns Lill-babs dessutom i en ny dokumentär­film i SVT. I Tillsamman­s 183 år får tittarna

Senare i vår syns Lill-babs dessutom i en ny dokumentär­film i SVT.

chans att uppleva hennes turné tillsamman­s med Ann-louise Hansson och Siw Malmkvist från förra hösten. Filmen bjuder på både konsertmat­erial och intervjuer med trion.

För Aftonblade­t berättar filmaren Susanne Cederberg att Lillbabs blev känslosam när de talade om hur hon kände inför sin egen död, men hon tror inte att hon kände på sig att hon var svårt sjuk. Hon säger att Svensson visste om och har godkänt att de känslosamm­a scenerna är med i den slutliga versionen av filmen, även om hon inte har sett den. Tillsamman­s 183 år sänds den 16 maj i SVT.

TV4 VISADE DESSUTOM Lill-babs avsnitt från Så mycket bättre på fredagskvä­llen.

Lill-babs avled den 3 april i sviterna av cancer, 80 år gammal.

 ?? Bild: ERIK SIMANDER/TT ?? VÄLJER LILL-BABS. Tommy Nilsson hyllar sin tidigare svärmor i kvällens avsnitt av Stjärnorna­s stjärna.
Bild: ERIK SIMANDER/TT VÄLJER LILL-BABS. Tommy Nilsson hyllar sin tidigare svärmor i kvällens avsnitt av Stjärnorna­s stjärna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden