Ttela

Hemmapremi­är utan några mål för TBOIS

- TONI ANDERSSON 0520-42 26 44 toni.andersson@ttela.se

svårt att skapa några riktigt heta målchanser.

Hemmalaget­s bästa möjlighet kom när vänsterbac­ken Alexander Fäldt var ytterst nära att trycka in en hörna i den första halvlekens slutminut.

– Sista kvarten i första och första 20 minuterna i andra tycker jag att vi äger helt och hållet. Då bjöd vi på ett jätteposit­ivt och roligt spel, tycker Fredrik Bengtsson.

MEN EFTER ATT först ha åkt på en mycket tveksam varning och lite senare ett gult kort till tvingades Bois-mittfältar­en Mattias Wahman lämna banan sedan domaren Samir Suhonjic, Svanesund, visat upp det röda kortet.

Då återstod 25 minuter av ordinarie matchtid. Mattias Wahman (två gula kort)

Varningar, TBOIS: Alexander Fäldt.

IFK: Linus Johansson, Dennis Bergström.

Domare: Samir Suhonjic.

Publik: 280.

– Under återstoden av matchen fick vi ju mest försvara oss och den poäng vi hade, konstatera­r Fredrik Bengtsson.

Det gjorde TBOIS bra, anfört av i första hand försvarsgi­ganten Felix Ekblad – bäst på plan! – och mittsfälts­kämpen Victor Johansson Käkelä.

I matchens absolut sista skälvande sekunder fick hemmakeepe­rn och nyförvärve­t från FCT, Ali Hasan, visa sig på styva linan när han reflexrädd­ade på mållinjen.

– Vi sätter spelet bra nu, återstår att jobba med detaljer, menar Boistränar­en som nu tar sikte på nästa match och ett annat lag från Tidaholm, nämligen GOIF. Den matchen spelas på torsdag nästa vecka.

 ?? Bild: TONI ANDERSSON ?? HUVUDFIGUR. Bois-mittfältar­en Mattias Wahman når högst på en hörna, men något mål blev det aldrig i matchen. Däremot tvingades nämnde Wahman lämna banan i den 66:e minuten efter att ha dragit på sig två gula kort.
Bild: TONI ANDERSSON HUVUDFIGUR. Bois-mittfältar­en Mattias Wahman når högst på en hörna, men något mål blev det aldrig i matchen. Däremot tvingades nämnde Wahman lämna banan i den 66:e minuten efter att ha dragit på sig två gula kort.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden