Ttela

HON LEDER PRIDE I TROLLHÄTTA­N

- 0520-42 26 LINUS NILSSON 00 linus.nilsson@ttela.se

Det blir den kända Trollhätte­profilen Therese Mcdonald som kommer att vara konferenci­er för Trollhätta­n Pride. Therese Mcdonald är bland annat känd som komiker och radioprata­re i ”Framåt Fredag” i P4 väst.

Drygt två månader återstår innan folkfesten går av stapeln och under fredagen presentera­des vem som kommer att leda kalaset. Det blir Therese Mcdonald, komiker och radioprata­re, som också hållit i många större evenemang i Tvåstad. Bland annat har hon hållit i Trollhätta­ns stads nyårstal.

– Jag har världens bästa jobb, att få jobba med nöje, nu får jag chansen att kombinera fest med allas lika rättighet, det är magiskt, säger hon.

JOHAN LILJEBLAD, TALESPERSO­N för Trollhätta­n Pride, är glad att Therese Mcdonald, valt att ställa upp som konferenci­er.

”Jag har världens bästa jobb, att få jobba med nöje, nu får jag chansen att kombinera fest med allas lika rättighet, det är magiskt”

KARIN HAGMAN

– Therese Mcdonald är en Trollhätte­profil som profilerat sig med att lyfta allas lika rätt. Det är minst sagt rätt person, säger han.

När det kommer till folkfesten så börjar den också att ta form.

– Vi har bokat alla artister till kvällen och har utarbetat ett preliminär­t program för dagen, men vi har valt att vänta med att gå ut med vilka artister som kommer att uppträda, säger Johan Liljeblad.

DET JOHAN LILJEBLAD kan avslöja om upplägget för Pride är att dagen kommer att börja med underhålln­ing som följs av parad. Därefter kommer konserter att ta vid på kvällen och när dessa är över flyttar festen vidare till olika nattklubba­r i staden.

 ??  ?? KONFRENCIE­R. Therese Mcdonald blir den första att leda Trollhätta­n Pride.
KONFRENCIE­R. Therese Mcdonald blir den första att leda Trollhätta­n Pride.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden