Ttela

Skoftebyn mållöst på nytt och har nu 0-10

- KARL ANDERSSON 0520-42 26 00 karl.andersson@ttela.se

0-2 mot Örebro Syrianska, 0-6 mot Vänersborg­s FK och nu 0-2 mot Karlstad BK. Skoftebyn har 0-10 i målskillna­d på de tre senaste seriematch­erna. – Jobbar vi på så kommer det att lossna, säger Tobias Karnevi, tränare för Skoftebyn.

Efter den förra helgens genombleka insats i Tvåstadsde­rbyt mot Vänersborg­s FK skulle det bli revanschen­s vecka för Skoftebyns herrar.

Första delen gick helt enligt plan, då division 5-laget Jula lades på rygg (3-0) utan större ansträngni­ng under onsdagskvä­llen.

En betydligt svårare uppgift väntade ”Söderns charmörer” tre dagar senare mot Karlstad BK, och ett skadedrabb­at Skoftebyn hade dessutom sin lagkapten och försvarsle­dare Krister Andersson avstängd.

Det tvingade tränarduon Tobias Karnevi och Jonas Björk att stuva om i laget och Patrik Adamczyk fick ta klivet ned från mittfältet till att agera mittback.

ADAMCZYK SKÖTTE DEN uppgiften med den äran, men kunde inte hindra Govand Haidar från att tajma ett inlägg perfekt och knoppa in bollen bakom Felix Nordenfors.

– Vi tappar det första målet bakom ryggen på oss. Därefter tycker jag att vi spelar upp oss, sa Tobias Karnevi, som också fick se målskytten Haidar pricka ribban efter en annars strålande aktion.

Karlstads 2-0-mål kom i stället i mitten av den andra akten, ett anfall som avrundades med att Trollhätte­bördige Agon Beqiri spelade fram Victor Edvardsen till öppet mål.

Tungt för Skoftebyn, som då var inne i en bra period och skapade en del halvchanse­r. Är du orolig över det faktum att ni inte gjort mål på tre matcher?

– Nej, jobbar vi på som vi har tänkt så kommer det att lösa sig. Skoftebyn-karlstad BK 0-2 (0-1) Målen: 0-1 (7) Govand Haider, 0-2 (64) Victor Edvardsen.

Varning, Skoftebyn: Sebastian Pettersson.

Domare: Fikret Buqa.

Publik: 110.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? Tobias Karnevi håller modet uppe trots den tunga starten.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE Tobias Karnevi håller modet uppe trots den tunga starten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden