Ttela

Man omkom i mc-olycka

- FANNY EDSTAM fanny.edstam@bohuslanin­gen.se GABRIEL ANDERSSON 0520-42 26 00 gabriel.andersson@ttela.se

Under lördagen inträffade en allvarlig trafikolyc­ka vid Edsborgsvä­gen i Trollhätta­n. Två män fick föras med ambulans till sjukhus. Senare avled en av männen.

Under lördagen inträffade en allvarlig trafikolyc­ka vid Edsborgsvä­gen i Trollhätta­n. Två män fick föras med ambulans till sjukhus. Senare avled en av männen.

Det var vid klockan 12.30 under lördagen som SOS fick ett larm om en motorcykel­olycka på E45 vid Edsborgsvä­gen.

Enligt Tony Karlsson på Närf ska två motorcykla­r ha färdats i norrgående riktning, varav den ena var tvungen att göra en hastig inbromsnin­g. Då ska föraren ha tappat kontrollen över motorcykel­n.

– Förarens däck började wobbla och då kastades han av motorcykel­n, sa Tony Karlsson under lördagen.

Två ambulanser kallades till platsen. Den ena mannen fick föras till sjukhus på grund av chock.

Den andra mannen, som är i 30-årsåldern, var allvarligt skadad. Han är hemmahöran­des i Trollhätta­n och avled senare på Näl. Anhöriga är underrätta­de om dödsfallet.

– Tyvärr är det så att en person har avlidit till följd av olyckan, säger Jacob Hellåker, jourhavand­e förundersö­kningsleda­re i Trollhätta­n. Polisen har upprättat en förundersö­kning kring olyckan.

UNDER SÖNDAGEN SAMLADES människor vid olycksplat­sen för att sörja den avlidna mannen. På plats fanns blommor, ljus och personliga tillhörigh­eter.

 ?? Bild: JOHANNA LUNDBERG ?? DÖDSOLYCKA. Under söndagen samlades människor vid olycksplat­sen för att sörja den avlidna mannen.
Bild: JOHANNA LUNDBERG DÖDSOLYCKA. Under söndagen samlades människor vid olycksplat­sen för att sörja den avlidna mannen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden