Ttela

Very Kronos megafavori­t – Man at Work chansspik THOMAS SYSTEM

-

4 Very Kronos kan V75-1 bli en 80-procentare på strecken då Svante Båths fyraåring är överlägsen motståndet. Det är bara galopp eller sjukdom emot – och helt travsäker är inte Very Kronos, så de som hoppas på rejäl utdelning garderar ...

10 Hankypanky V75-2 Frances har kapacitet att hålla undan för 14 Super Ariel och 15 Eva IH som står 20 bakom och jag blir heller inte förvånad om Timo Nurmos sexåriga Love You-dotter plockar ner de som står 20 före. Nu brukar det hända en del i de här loppen, så jag streckar på rejält.

2 Cargo Door V75-3 svarade för starka insatser i april och i början av maj, så är han i lika bra slag nu får de andra det tufft. Han spikas på lilla systemet men på det stora streckar jag en kvintett.

9 Fender var riktigt V75-4 duktig V75-trea senast i Östersund och han möter inte lika tufft motstånd denna gång. 6 Pave Faks är en svår motståndar­e om han skulle spetsa. 1 Hallsta Vinnex är osäker, men får Magnus Jonsson en lyckad start med tioåringen kan det bli ledning. Fem hästar streckas där 8 Stenviks Iver är rysaren. 9 Olle Rols har en V75-5 resa på drygt 150 mil i benen, men Mats Rånlunds stjärna har inget emot att åka i hästfinkan och han får övernatta i Hudiksvall. Distansen 2640 ser jag som ett plus och femåringen har fin form även om resultatra­den kanske säger annorlunda. Fem hästar streckas, där starke

10 Don’t Mind Me är given.

2 Man at Work har V75-6 hög kapacitet för klassen och femåringen gör nu sin första start i Timo Nurmos regi. Ja, jag chansspika­r!

10 Propulsion kan V75-7 mycket väl ta tredje raka segern i Norrbotten­s Stora Pris men jag garderar den stora favoriten med 2 Nadal Broline och 4 Makethemar­k. Den sistnämnde är ett lyxstreck, men är vass till slut och kan skrälla.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden