Ttela

... om nyheter alla dagar i veckan

-

Mellerud är en av de fyra viktiga kommuner som TTELA bevakar – alla dagar om året och nära nog dygnet runt. Akuta skogsbränd­er, olyckor på vägarna och aktuella trafikprob­lem varvas i våra kanaler med höstens program på Kulturbruk­et Dal och de viktigaste valfrågorn­a. Färska uppdaterin­gar av det som händer JUST NU mixas med ytterligar­e kvalitetsj­ournalisti­k om de viktigaste lokala frågorna – varje dag på ttela.se och sex dagar i veckan i papperstid­ningen eller e-tidningen.

FÖRRA VECKAN NÄR budgeten klubbades i Melleruds kommunfull­mäktige beskrev till exempel vår reporter Sven-gunnar Svensson den heta debatten så här:

”En ledamot chockades, en annan uppträdde kaxigt och en tredje kände sig utanför. Det blev en överraskan­de livlig debatt i Melleruds fullmäktig­e när rambudgete­n för 2019 antogs.”

Med ökad spridning av fake news samt lögner och påhopp i sociala medier, bloggar och på sajter utan ansvarig utgivare blir det desto viktigare med en sann, allsidig och trovärdig lokal journalist­ik – alla dagar i veckan! Kvalitet och innehållsa­nsvar kostar och därför tar vi betalt för vår kvalitetsj­ournalisti­k.

FÖR DIG SOM är prenumeran­t får du tidningen i din brevlåda och samtidigt tillgång till allt vårt material på ttela.se – via nyhetsappe­n i mobilen, på datorn eller läsplattan. Skapa ett konto och logga in så får du lokala Mellerudsn­yheter alla dagar i veckan!

 ?? Bild: STEFAN BENNHAGE ?? Kanalyran, en av de största hemvändard­agarna i Mellerud, startade som ett firande av Dalslands kanal när den fyllde 100 år 1968. I år firar festivalen 50 år – och det ska märkas, säger Lars Nilsson och Jenni Hagman (högst upp till vänster) som sitter i...
Bild: STEFAN BENNHAGE Kanalyran, en av de största hemvändard­agarna i Mellerud, startade som ett firande av Dalslands kanal när den fyllde 100 år 1968. I år firar festivalen 50 år – och det ska märkas, säger Lars Nilsson och Jenni Hagman (högst upp till vänster) som sitter i...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden