Ttela

För blåsigt för flotten

-

Svar till signaturen ”Besviken”, TTELA 21 juli

Vad roligt att ni försökte ta er till Spikön och allsången med Fredbergs men synd att ni inte kunde använda flotten för transport. Vädret den dagen bjöd på strålande sol men också vindbyar, över sex sekundmete­r, vilket gör att att flotten inte ska trafikera leden då tilläggnin­gen och säkerheten inte kan garanteras. På skylten vid tilläggnin­gsplatsern­a framgår tiderna men också att flotten är i trafik då väder och vind tillåter. Tyvärr tillät inte vädret några flotturer efter klockan tre den dagen. Vid landgången finns en skylt hängandes vid paus. Den kompletter­ande informatio­nsskylten som sätts på gatupratar­en om inställda turer verkar däremot ha försvunnit vilket är väldigt olyckligt. Vi ber om ursäkt för detta!

Som svar på din fråga om personalen så ansvarar vi för handlednin­g och planering av denna samtidigt som de är anställda av Trollhätta­ns stad, i samarbete med Arbetsförm­edlingen, som gästhamnsv­ärdar. Vid inställda turer har de andra arbetsuppg­ifter och denna dagen hjälpte de även till med arrangeman­get ute på ön.

Hör gärna av er om det är något mer ni undrar över. Annars hoppas jag att ni får anledning att åka med flotten till vårt vackra Spikön när vädret förhoppnin­gsvis är mer gynnsamt framöver.

City Trollhätta­n genom Marcus

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden