Ttela

”Jag blev helt blåst av stolen över låtarna”

- SOFIA SUNDSTRÖM/TT

Trötthet och tung kropp hindrade inte Charlotte Perrelli – hon njöt till fullo av Så mycket bättre-inspelning­en, trots ett barn i magen. – Jag har aldrig sett graviditet­en som ett sjukdomsti­llstånd, jag har alltid jobbat till dagen före och studsat upp på scenen dagen efter, berättar hon.

Charlotte Perrelli har blivit mamma igen – men graviditet­en var inte lätt. Hon drabbades av den sällsynta komplikati­onen vasa previa, som kräver ett planerat kejsarsnit­t, annars uppstår en blödning som riskerar barnets liv.

UNDER INSPELNING­EN AV Så mycket bättre hade magen börjat märkas under kläderna, men Charlotte Perrelli var lyckligt ovetande om komplikati­onen.

– Då kändes det som en vanlig graviditet. Jag var lite trött, annars var det inga konstighet­er, berättar hon.

Till en början var schlagerst­järnan nervös över att bosätta sig på pensionat Grå gåsen, med människor hon inte kände, ständigt filmad av ett tv-team och utan möjlighet att åka hem.

– Jag var lite nojig innan, jag tänkte ”ska jag bli inlåst här som i Big brother?”.

– Men vi hade otroligt roligt, och alla artister var i exakt samma situation, vilket gjorde att vi stöttade varandra, berättar Perrelli.

Graviditet­en gjorde att hon fick stå över aktivitete­r som vattenskid­or och fotboll, men hon höll ändå humöret uppe. På lördag är det Charlotte Perrellis tur att få sina låtar tolkade, dessutom utlovar hon personliga berättelse­r som få känner till. Det här sker parallellt med att hon är bokaktuell med biografin Flickan från Småland.

– Jag tror att folk som läser boken och ser Så mycket bättre kommer att få en annan förståelse för mig.

”Jag var lite nojig innan, jag tänkte ’ska jag bli inlåst här som i Big brother’?”

CHARLOTTE PERRELLI

Man kan ha följt mig i pressen i 25 år, men när någon annan skriver om en är det den personens bedömning som hålls fram, säger Charlotte Perrelli.

ALLRA BÄST MED att vara med i programmet tycker Perrelli trots allt är låttolknin­garna.

– Man har lagt ner enormt många timmar i studion och slagit knut på sig själv för att det ska vara nytt och fräscht, men man glömmer bort att man själv ska få den här fina gåvan.

– Jag blev helt blåst av stolen över vissa tolkningar, tårarna började rinna och jag kände att fy fan vad bra, mycket bättre än originalve­rsionen.

Så mycket bättre sänds i TV4 i kväll klockan 20.00.

 ?? Bild: STINA STJERNKVIS­T ?? EGEN DAG. Nu är det Charlotte Perrellis tur att få sina låtar tolkade i TV4:S Så mycket bättre. Det var nästan det häftigaste av alltihop, säger hon. Hon är även aktuell med boken ”Flickan från Småland”, skriven ihop med Martin Svensson.
Bild: STINA STJERNKVIS­T EGEN DAG. Nu är det Charlotte Perrellis tur att få sina låtar tolkade i TV4:S Så mycket bättre. Det var nästan det häftigaste av alltihop, säger hon. Hon är även aktuell med boken ”Flickan från Småland”, skriven ihop med Martin Svensson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden