Ttela

Två tunga avbräck fällde VTK

- JOHAN LINDAHL 0520-42 26 00 johan.lindahl@ttela.se

Utan två av sina bästa spelare, och med en krasslig Marcus Johansson, hade inte Vänersborg­s TK flytet med sig mot Ullevi. – Vi räknade inte med att ta poäng utan dem, säger Marcus Johansson.

ULLEVI VÄNERSBORG­S TK

Vänersborg­s TK fick åka till Göteborg utan två av sina bästa spelare då Claudio Rivera och Tobias Nilsson var upptagna med arbete i Norge. Och då blev Ullevi för svårt.

– Då gick det inget vidare. Vi räknade inte med att ta poäng utan dem, men vi spelade två riktigt jämna matcher som vi kunde ha vunnit med lite flyt, säger Marcus Johansson.

Marcus Johansson själv kände sig dessutom krasslig och fick stå över sin singelmatc­h, men fick ställa upp för laget i dubbel tillsamman­s med Jakob Arvidsson-ehn. Dock förlorades den med 6-2, 6-3 mot Björn Rehnquist och Henrik Hobik i Ullevi.

– Jag fick hoppa över singeln, men ställde upp i dubbel då det inte är lika ansträngan­de. Men jag var helt slut efter den också, säger han.

Viktor Selander och Peter Loberg fick även ge sig mot Ullevis Tom Hjertonsso­n och Olof Wiklund i två raka set – 6-2, 6-2.

I singelmatc­herna förlorade Peter Loberg en rysare mot Björn Rehnquist med 7-6, 1-6, 10-5 och Nadeem Kanani mot Tom Hjertonsso­n med mer klara siffror 6-0 och 6-1, samtidigt som Viktor Selander tog VTK:S enda seger mot Henrik Hobik med 6-1, 6-7.

”Jag fick hoppa över singeln, men ställde upp i dubbel”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden