Ttela

Vega missar mötet med IFK Uddevalla

- ERIK WEIEFORS erik.weiefors@bohuslanin­gen.se

Det blir ingen match mot gamla klubben för Skoftebyns Angelo Vega. IFK Uddevallas tidigare spelare och tränare har dragit av hälsenan och missar resten av futsalsäso­ngen.

Det var i förra helgens Sfl-bortamatch mot Borås som Skoftebyns Angelo Vega skadade sig. Utan att någon annan spelare var i närheten small det till.

– Jag skulle slå en passning, då exploderad­e det som ett skott i hälen. Det gjorde inte ont men var väldigt obehagligt, berättar Skoftebyns Angelo Vega.

EFTERÅT ÅKTE HAN till Näl och där konstatera­des att hälsenan gått av. Benet gipsades och något mer spel den här säsongen är inte aktuellt. Därmed missar 33-åringen chansen att möta sin tidigare klubb, IFK Uddevalla, på fredagskvä­llen.

– Surt faktiskt för jag har sett fram emot matchen. Det kommer nog alltid att kännas konstigt för jag var med och startade klubben även om det var längesedan nu. Uddevalla vet att vi inte är samma Skoftebyn som för några år sedan. Vi har spelat ihop oss, är starkare nu och kan slå vilket lag som helst, säger Vega.

Hälseneska­dan är Angelo Vegas andra allvarliga skada på ett år. I vintras bröt han armen under en match i ligan. Den skadan har läkt bra men nu kommer det att ta minst sex månader innan Vega kan träna igen.

Sfl-matchen i Arena Älvhögsbor­g mellan Skoftebyns IF och IFK Uddevalla futsal är den första i sjätte omgången. IFK är tabelltrea, två poäng före SIF på femte plats. Förra årets möten slutade med två Uddevallas­egrar. Romme

Lopp 8. 1640 auto Dragon Tooma Officer C.D. Colbert Fuzz Love Palema Love Dancer Rubio Cigor Coyote Mr Perfect Ajlexes Cubano

har spår invändigt om sina värsta konkurrent­er vilket avgör tipsvalet. Säljer sig dyrt från spets. har utvecklats markant i höst och utmanar om han får sitt smyglopp. återkommer efter ett par månaders paus och passas. Strecka även formstarka trots läget. DD-2. Lopp 9. 3140 m Knifetown Lover Walle West Jamie Oliver* Azarayah Ridge Lotus Gil Yrr Undies Laddy Laday Il Mio Hooligan Googi

Neo Neon Betel Am

Sambuca Knight Under the Counter

har spetsläge och med visad form är det goda möjlighete­r att spåra runt om.

Dd-system 4 rader

DD-1: 2, 3, 7, 10 DD-2: 1

 ?? Bild: CHRISTIAN FLODIN ?? BORTA. Skoftebyns Angelo Vega under Sfl-matchen mot Halmstad i Arena Älvhögsbor­g.
Bild: CHRISTIAN FLODIN BORTA. Skoftebyns Angelo Vega under Sfl-matchen mot Halmstad i Arena Älvhögsbor­g.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden