Ttela

Julmarknad bjuder på bingo med Rickard Olsson

- DANIEL GUSTAFSSON 0520-42 26 79 daniel.gustafsson@ttela.se

”Jul i arenan” flyttar ut på stan och samtidigt blir det bingo med Bingolotto­s programled­are Rickard Olsson. – Jag har aldrig varit i Vänersborg tidigare så det ska bli spännande, säger han.

I helgen arrangeras det julmarknad i centrala Vänersborg. Bakom arrangeman­get står VIF, i vanliga fall håller man till i Arenan, men i stället blir det nu på stan.

– Anledninge­n är att vi är mitt emellan vår förre klubbchef Patrik Kataja och vår blivande kanslichef Pernilla Torstensso­n, som tillträder 4 december. Jul i arenan är ett så stort arrangeman­g att det kräver att en kanslichef är på plats och kan jobba med det i veckor innan. I stället tar vi sikte på 2019, berättar VIF:S ordförande Martin Westerlund.

FÖR TILLFÄLLET ÄR ungefär 25 knallar klara och marknaden kommer att hålla till i Timjanhuse­t och på Gågatan utanför. Förutom shopping blir det under söndagen barnens jul med barnteater, tomte, och ansiktsmål­ning.

Under lördagen kommer ingen mindre än Bingolotto­s programled­are Rickard Olsson och håller i ett bingospel.

– Jag har aldrig varit i Vänersborg tidigare så det ska bli spännande, säger han och fortsätter.

– Det kommer bli bingospel och jag kommer att signera lotter och prata med folk.

HAN SVARAR OCKSÅ ja på frågan i fall det kommer att finnas fina vinster.

– När det gäller Bingolotto så säger vi att man ska vara glad om man vinner, men man ska inte vara ledsen om man förlorar, sammanfatt­ar programled­aren.

 ?? Bild: NOELLA JOHANSSON/TT ?? PÅ NY MARK. Rickard Olsson kommer bland annat att leda bingospel, signera lotter och prata med folk.
Bild: NOELLA JOHANSSON/TT PÅ NY MARK. Rickard Olsson kommer bland annat att leda bingospel, signera lotter och prata med folk.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden