Ttela

Kenan nekar till ryktena

- MARTIN AHLIN

Han har själv hört ryktena. Men Kenan Mehovic dementerar att han skulle vara på väg att lämna Norrby. – Jag har ett år kvar på kontraktet, konstatera­r han.

När TTELA når Mehovic är han hemma hos mamma och pappa i Vänersborg, efter en säsong som innehöll både sportsliga dalar och toppar. Mittfältar­en startade fem matcher och agerade inhoppare i ytterligar­e sju under sin första säsong i superettan.

NU ÄR DET dock lugna tider på fotbollsfr­onten, även om 24-åringen själv stött på folk på stan som undrat om det stämmer att han ska skriva på för Gauthiod i vinter.

– Det är konstigt att folk pratar om saker som inte är sanna, i alla fall när man har ett år kvar på kontraktet, konstatera­r Mehovic

”Det är konstigt att folk pratar om saker som inte är sanna, i alla fall när man har ett år kvar på kontraktet”

KENAN MEHOVIC

som visserlige­n ska sitta ner med Norrby i nästa vecka, men av förklarlig­a skäl räknar med en fortsättni­ng i Borås.

Han berättar också att första året på elitnivå har varit enormt lärorikt.

– De första månaderna var tuffa faktiskt, jag ska inte ljuga, och det tog tid att komma igång och komma in i tempot. Jag trodde att jag var vältränad när jag kom, men jag var inte ens i närheten.

TROTS UPPEHÅLLET FORTSÄTTER Mehovic också att träna hårt, ofta två pass per dag. Och även om det är relativt osannolikt att han hamnar i Gauthiod till 2019 så finns det andra föreningar som hört av sig.

– Ja, inte från superettan med tanke på att jag inte fick spela så mycket under sista halvan av säsongen, men en klubb som vann division 2 och storsatsar har ringt Kian (Karam, agenten). Du vet säkert vilken jag syftar på…

 ?? Bild: PELLE BÖRJESSON ?? Kenan Mehovic förnekar att han skulle vara på väg till Gauthiod.
Bild: PELLE BÖRJESSON Kenan Mehovic förnekar att han skulle vara på väg till Gauthiod.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden