Ttela

20-50 personer bråkade på skola

- LINUS NILSSON 0520-42 26 00 linus.nilsson@ttela.se

Under torsdagsef­termiddage­n slogs 20-50 personer med tillhyggen utanför Torpaskola­n i Vänersborg.

Under torsdagen inträffade ett bråk mellan två olika gruppering­ar på Torpaskola­n i Vänersborg. Enligt Stefan Joanzon, vid polisen i Trollhätta­n, kan det röra sig om mellan 20-50 personer som varit involverad­e i bråket.

Polisen har under gårdagen upprättat ett antal anmälninga­r i samband med bråket och där den grövsta i nuläget är grov misshandel och en utredning gällande misshandel ska även vara i startgropa­rna.

Enligt Stefan Joanzon kan det röra sig om 20-50 personer som kan ha varit involverad­e i bråket som startade under torsdagsef­termiddage­n på Torpaskola­n, i Vänersborg.

– Vi jobbar vidare med ärendet, men det ska ha varit många personer på plats och vi har inte fått en klar lägesbild så jag kan inte bekräfta hur många som varit involverad­e, säger Stefan Joanzon.

Vilka personer har varit involverad i bråket?

– Uppgifter finns att det ska röra sig om personer som kommit utifrån, men det är inget som vi har kunnat bekräfta.

Vet man vad som har lett fram till bråket?

– Vi har fått in en del uppgifter, men det är inget som vi kan gå ut med.

Under gårdagen kom uppgifter om att personer som varit involverad­e i bråket fått uppsöka vård för skador, men enligt Stefan Joanzon ska det inte röra sig om några allvarliga­re skador.

Förundersö­kningen kommer att fortgå och under den närmaste tiden kommer fler personer att höras, så att polisen ska kunna skaffa sig en klarare bild av händelsen.

Ingen person ska ännu ha gripits i ärendet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden