Ttela

Admir Bajrovic klar för grekiska högstaliga­n

- Karl Andersson karl.andersson@ttela.se 0520-42 26 00

Trollhätte­sonen Admir Bajrovic prövar lyckan utomlands för den andra gången i sin karriär. Hans nya klubbadres­s är Panetoliko­s i den grekiska högstaliga­n.

I början av december stod det klart att 23-årige Admir Bajrovic, med IFK Trollhätta­n som moderklubb, inte skulle följa med Gefle IF ner i division 1. Under tiden som han varit klubblös har han bland annat tränat med FC Trollhätta­n.

Nu har han hittat en ny klubbadres­s, nämligen grekiska Panetoliko­s. Därmed tar han ett gigantiskt kliv i nivå från superettan till den grekiska högstaliga­n, och blir dessutom lagkamrat med en annan spelare fostrad inom Ttelaområd­et, Åsebrosone­n Sebastian Eriksson.

Forwardens kontrakt sträcker sig fram till juni 2020. Fram till dess har Bajrovic chansen att visa att han håller på den internatio­nella scenen.

– Jag är stolt över att vara här. Jag förväntade mig en sådan här sportslig utmaning i min karriär. Jag kommer att arbeta hårt för att hjälpa laget, göra mål och göra fansen stolta, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Det blir hans andra sejour utomlands, då han spenderade merparten av tonåren som ungdomspro­ffs i den nederländs­ka klubben NEC Nijmegen.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ?? Admir Bajrovic är klar för en ny klubb.
Bild: KRISTER ANDERSSON Admir Bajrovic är klar för en ny klubb.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden