Ttela

Gripen Trollhätta­n förlänger med bröderna Larsson

- Toni Andersson toni.andersson@ttela.se

Gripen Trollhätta­n BK fyller på sin trupp som nu består av 14 spelare. Senast i raden att förlänga med klubben är bröderna Larsson, Oscar och Philip. – Vi fortsätter satsningen på närproduce­rat, säger Gbk-ordförande­n Per Skoglund.

18 spelare totalt är tanken att Gripens allsvenska bandytrupp ska innehålla kommande säsong.

14 är klara, 13 utespelare och en målvakt.

Nu har Oscar och Philip Larsson ritat på nya tvåårskont­rakt och det glädjer förstås Gbk-basen Per Skoglund:

– Egna produkter och därmed närproduce­rat, det ingår i vår satsning för framtiden.

Bröderna Larsson unisont till Gripens hemsida:

– Vi hoppas på en rolig säsong där vi kan få till det som lag ytterligar­e ett snäpp.

Oscar Larsson är etablerad i A-laget, lillebror Philip har känt på spel i representa­tionslaget men mest matchat i Villa Lidköpings P20-gäng där förre Gbk-tränaren Peter ”Prinsen” Karlsson agerar ledare.

– Oscar har utvecklats mycket under säsongen och är en våra startspela­re. Philip har vi också höga tankar om och även han har haft en bra utveckling i Villa, säger Per Skoglund, som tillägger:

– Vi jobbar för fullt för att hitta en målvakt och tre utespelare ytterligar­e.

Diskussion­er förs med Viktor Nordmark och Marcus Hillukkala om en fortsättni­ng, däremot är Niklas Holopainen förlorad. Han bor och jobbar i Kungälv och har själv valt att tacka nej till fortsatt spel i Gripen.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? Oscar Larsson med nummer 47 och galler har förlängt med ytterligar­e två år i Gripen Trollhätta­n BK, liksom lillebrors­an Philip.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE Oscar Larsson med nummer 47 och galler har förlängt med ytterligar­e två år i Gripen Trollhätta­n BK, liksom lillebrors­an Philip.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden