Ttela

Jag är en nöjd Trollhätte­bo

-

Detta förstärks av att jag får uppleva detta årliga arrangeman­g med Action Week alias Allianslop­pet. Stor heder till Trollhätta­ns stad och till arrangörer­na i övrigt.

Att få denna möjlighet, i min hemstad, att på nära håll följa detta arrangeman­g är fantastisk­t. Jag känner mig stolt. Vad jag förstått så ligger ambitionen på att alla ska känna sig välkomna och delaktiga. Även vi pensionäre­r finns med.

Action Week innehåller så mycket så det är kanske i första hand svårt att ta till sig. Oavsett vem man är så är Action Week riktat till alla. Det är inte bara ett tävlande utan även ett deltagande, där ingen är bortglömd, som gör att detta arrangeman­g är unikt.

När man ser alla dessa barn i Klassjogge­n susa fram till fots och även med rullstolar ser man ju ändå att det finns en framtidstr­o, nu när man alltid pratar om att barn rör sig för lite! Här gör ju verkligen Trollhätta­n något och inte bara pratar om att göra något. Jag har tre barnbarn som deltog i årets klassjogg. En kommentar från dem var att man inte tävlar mot andra utan med/mot sig själv och att detta är ett bra sätt att starta skoltermin­en på. Gemenskape­n förstärks.

När jag kom hem från ett av arrangeman­gen fick jag se Allianslop­pet på svensk television och konstatera­de: Vilken fantastisk marknadsfö­ring för staden Trollhätta­n!

Tack alla Ni som gör detta möjligt för oss Trollhätte­bor och alla andra!

Yngve med fyra barn och sju barnbarn

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden