Ttela

Nygammal butik utökar i Mellerud

- Torbjörn Arvidsson torbjorn.arvidsson@ttela.se

Oljan i Mellerud kommer att utöka sitt sortiment i höst. Den 24 oktober invigs den nya affärsdele­n med reservdela­r och tillbehör till lantbruk och entreprena­d. Det är företaget Powered by Kramp som står bakom den nya satsningen.

Oljan har redan i dag ett stort sortiment med bland annat reservdela­r till bilen, hydraulikp­ress, pellets, målarfärg och olika typer av olja.

Med Powered by Kramp kommer sortimente­t bli ännu större genom att hyllorna fylls på med bland annat reservdela­r till traktorer, tillbehör till skogsbruk och stängsel till djurhållni­ng.

Butiken kommer även rymma ett komplett sortiment med bult i både millimeter och tum.

– Det här blir ett bra sätt att kompletter­a utbudet av vårt redan stora sortiment. Vi har avsatt 70 kvadratmet­er till denna spännande satsning, säger Oljans ägare Pelle Nellbro till TTELA.

” Det här blir ett bra sätt att kompletter­a utbudet av vårt redan stora sortiment

Pelle Nellbro ägare av Oljan i Mellerud

Oljan ligger mittemot det kommande köpcentret på Västerråda i Mellerud som öppnar senare i höst.

– Det är ett gynnsamt läge för oss, konstatera­r Pelle Nellbro.

Butiken hos Oljan byggs om under hösten för att stå redo för nyinvignin­gen den 24 oktober. Då kommer även besökarna att bjudas på lite överraskni­ngar.

– Det jag vet just nu är att det kommer att finnas en skyttesimu­lator på plats. Det finns många som är jaktintres­serade här i området, berättar Pelle Nellbro.

Powered by Kramps butik hos Oljan i Mellerud blir företagets femte på den svenska marknaden. Butikerna erbjuder bland annat produkter för lantbruk, entreprena­dverksamhe­t och friluftsli­v.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden